Transilvania Train se pregătește de a treia ediție.

Transilvania Train, primul tren turistic din România, se pregătește de a treia ediție, care va debuta pe 26 iunie 2019 la Brașov, unde turiștii vor ajunge după amiază și vor fi cazați la un hotel de patru stele.
Călătorii vor poposi în patru oraşe medievale de pe traseu: Brașov, Sighişoara, Alba Iulia şi Sibiu.

Program Transilvania Train
26 Iunie 2019
Sosire individuală la Brașov, cocktail și cazare.

27 Iunie 2019
Zona Haferland
La ora 09,00 se pleacă spre Gara Brașov, unde, în sunetul fanfarei, călătorii se îmbarcă în primul tren turistic din Romania – Transilvania Train.
La orele prânzului, sosire în gara din Mureni, de unde se vor vizita bisericile fortificate din Saschiz, Viscri, Criț, Bunești și Meșendorf. Se ajunge apoi la Criț, la Casa Kraus, fosta casă parohială. După-amiază, trenul pleacă mai departe către Sighișoara, unde va avea loc un tur nocturn al cetății.

28 Iunie 2019
În cursul dimineții, garnitura pleacă din Gara Sighișoara spre Mediaș, unde turiștii vor participa la activități și ateliere meșteșugărești. În cursul serii, se pleacă din Gara Copșa Mică spre Alba Iulia.

29 Iunie 2019
În cursul dimineții are loc un tur al Cetății Alba Carolina, iar apoi continuă deplasarea cu Transilvania Train către următoarea destinație: Mullbach-ul medieval sau Sebeșul de azi. Aici Biserica Evanghelică din Sebeș își deschide porțile, iar orga din 1893 va susține un concert unic.
Ziua continuă cu un eveniment gastronomic: rețete de bucate transilvănene, gătite cu bere. Spre seară, se pleacă spre Sibiu.

30 Iunie 2019
Sibiu și Țara Făgărașului
După un concert de viori și violine, trenul pornește către Cetatea Făgărașului, iar apoi, în cursul după-amiezii, spre Brașov, punctul final al călătoriei.
Tarifele la Transilvania Train pornesc de la 900 de euro pentru un pachet single și mpot ajunge la 1.950 de euro, pentru un grup format din doi adulți, un copil de până la patru ani și un copil cu vârsta cuprinsă între patru și 14 ani.

Citeste mai mult pe: https://clubferoviar.ro/transilvania-train/?fbclid=IwAR2WmONDWAjNqgNh2Ri-1kNYJj6zDav-eSW8Dnr3IguQMkYIdK8UJylLy2M