MESAJUL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR DE ZIUA FEROVIARULUI

     Dragi prieteni feroviari,

     Astăzi, de ziua voastrā, la mai bine de 139 de ani de înființarea primei administrații feroviare de stat din România, sunt onorat ca în calitate de Ministru al Transporturilor să mă alătur tuturor celor care doresc să vă mulțumească pentru efortul depus de dumneavoastră, în fiecare zi.
În ambele mandate de ministru, prioritatea în ceea ce privește infrastructura feroviară a fost să identificăm și să implementăm acele soluții care să permită atât creșterea nivelului de trai al ceferiștilor, cât și reabilitarea și modernizarea infrastructurii feroviare.
     Soluțiile , de cele mai multe ori, le-am găsit împreună cu dumneavoastră. Ați fost alături de mine și echipa de la minister și pentru acest lucru vă mulțumesc. De aceea am dorit ca dialogul cu dumneavoastră să fie unul deschis, constructiv și sincer. Și rezultatele acestui parteneriat cu dumneavoastră încep să apară: în 2019 avem cel mai mare buget pentru investiții alocat căii ferate, iar dorința dumneavoastră de a reglementa prin lege statul profesiei de feroviar este pe ultima sută de metri.
     Referitor la acest proiect, vreau să vă spun de pe acum că, atât în calitate de deputat ales în Parlamentul României, cât și ca ministru, aveți votul meu și al tuturor celor care respectă această profesie.
     Știu că încă sunt multe probleme în calea ferată, dar cum am spus, împreună vom găsi, prin dialog, soluții.
     La final, doresc să vă urez tuturor multă sănătate și să vă mulțumesc pentru profesionalismul, dăruirea și seriozitatea de care dați dovadă în fiecare zi.

     La mulți ani voua si familiilor voastre!

Sursa: https://www.facebook.com/razvancuc84?