Locomotiva unui tren a luat foc în gara Găești

Pompierii au stins rapid incendiul, fără să existe răniți. Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Locomotiva unui tren de persoane a luat foc vineri în gara din Găești. Incendiul a fost stins rapid de pompieri. Din fericire, niciunul din cei 80 de pasageri nu a avut probleme.

Trenul circula pe ruta București – Pitești. Incendiul s-a produs în compartimentul motor al locomotivei, când trenul era oprit în gara Găești. Pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit, iar la fața locului a fost trimisă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor de pompieri locomotiva era desprinsă de vagoane. Echipajul SMURD a făcut o verificare a tuturor pasagerilor din tren pentru a identifica eventuale persoane rănite. Niciuna din cele 80 de persoane aflate în tren nu a avut probleme. Incendiul a fost stins rapid de pompieri utilizând stingătoare din dotarea locomotivei și de pe autospecială. Un echipaj rămâne în zona pentru o perioadă pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, având în vedere temperaturile ridicate din compartimentul motor al locomotivei”, se arată într-un comunicat ISU Dâmboviţa.

Sursa: https://www.digi24.ro