FOTO. Un tren a luat foc în gara Cotnari. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului

Un tren a luat foc sâmbătă după amiază în stația CF Cotnari de pe secția de circulație 607, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

tren a luat foc

Incendiul a izbucnit la un automotor al operatorului de transport feroviar Regio Călători care se deplasa pe ruta Iași-Hârlău. Flăcările au cuprins automotorul care staționa, în stația Cotnari, relatează site-ul Bună Ziua Iași.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare: două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă cu module de descarcerare și acordarea primului ajutor, o autospecială de intervenție pentru transportul apei și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos, iar de la SVSU echipajul de intervenție.

Un tren a luat foc la Cotnari. Călătorii s-au autoevacuat

La sosirea forțelor de intervenție profesioniste la locul solicitării aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Trenul Regio 11407 a plecat din stația CF Iași la ora 14,27 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, srația CF Hârlău, la ora 16,29. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, din cauza incendiului care a cuprins automotorul la Cotnari. Secția de circulație 607 Iași-Hârlău este neinteroperabilă și pe aici circulă zilnic șapte perechi devtrenuri, toare operate de Regio Călători.

Sursa: FOTO. Un tren a luat foc în gara Cotnari. Intervin pompierii (clubferoviar.ro)