Două trenuri, deraiate duminică. Unul la ieșirea din Gara București-Obor. Traficul feroviar este oprit

Un tren de călători a deraiat duminică după amiază pe ruta Bucureşti Obor – Pantelimon iar un marfar între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş.

Traficul feroviar este blocat pe aceste două sectoare, iar echipele de intervenție ale CFR repun vagoanele pe șine și evaluează pagubele.

Reprezentanţii CFR, citați de news.ro, au anunţat că traficul feroviar este blocat, duminică după-amiază, pe ruta Bucureşti Obor – Pantelimon şi între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii de vagoane din compunerea a două trenuri, un tren de călători R 8023 şi un tren privat de marfă.

Potrivit CFR, circulaţia trenurilor este închisă pe relaţia Bucureşti Obor – Pantelimon şi retur, după ce primul vagon din compunerea trenului de călători R 8023 a deraiat de la un boghiu, la ieşirea din staţia Bucureşti Obor.

În aceste condiţii, oficialii companiei au decis ca trenurile care aveau plecare din staţia Bucureşti Obor pentru direcţia Constanţa, să aibă ca staţie de plecare şi sosire Gara Bucureşti Nord, până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonului deraiat şi retragerea garniturii în staţie.

Sursa: https://stirileprotv.ro