Cîțu, atac la Drulă: Teoretic, de la Ministerul Transporturilor ar trebui să se ia bani la rectificare, nu să se dea. Dl Drulă să prezinte public execuția

Premierul Florin Cîțu a declarat joi în legătură cu rectificarea bugetară, că ”la Ministerul Transporturilor se iau bani, nu se dau”. Ulterior, la întrebarea unui ziarist dacă de la Transporturi se vor tăia fonduri la rectificare, el a spus ”teoretic da. Dl. Drulă trebuie să vină să prezinte public execuția bugetară”.

Florin Cîțu a mai spus, referitor la Ministerul Transporturilor, că nu a fost prezentat deocamdată un plan de restructurare pentru CFR Călători, compania din subordinea acestui minister.

”Ministerelor care nu au execuție bună le pot fi ajustate alocările inițiale din buget. Ieri am spus public că după 6 luni sunt 20 miliarde de lei necheltuiți. De aceea am spus că nu sunt mulțumit de execuție. Nu pot să iau în serios propuneri de la ministere de suplimentare de 40 miliarde lei. Vor fi alocate resurse către mai multe ministere. Nu ne batem joc de banii românilor. Cine nu a cheltuit banii trebuie să vină cu explicații foarte bune. Sunt ministere unde avem proiecte cu execuție zero, la ministere unde miniștrii spun că au execuție bună”, a mai spus premierul. (sursa foto: Facebook/ Cătălin Drulă)

Sursa: https://www.g4media.ro