Calea Ferată a Moldovei a reuşit să achite 85 de milioane de lei

    Calea Ferată a Moldovei a reuşit să achite 85 de milioane de lei din cele o sută pe care i-au avut drept restanţe istorice la salarii. Administraţia CFM promite că până la sfârşitul lunii va achita datoriile până în ultimul bănuţ, datorită redresării transportului feroviar de mărfuri. Ministrul Economiei, Chiril Gaburici, afirmă că problema căilor ferate a fost soluţionată datorită programului „Drumuri Bune pentru Moldova”.
Veniturile despre care întrebaţi dumnevoastră au crescut prin creşterea volumului de transport marfar, inclusiv şi datorită proiectului Drumuri Bune pe care l-am avut şi care a transportat foarte multe materiale de construcţii.
Transportul feroviar a fost cel care a livrat pietriş pentru drumuri mai aproape de şantierele care au împânzit satele Moldovei.

„Noi am început mai bine, mai mult să lucrăm, mai mult să transportăm şi de asta ne-a venit şi venuturile mai mari, din veniturile noastre am început să închidem restanţele la salarii”, a menționat directorul general al „Căilor Ferate” din Moldova, Iurie Topală.

Citeste mai mult pe:.canal3.md