Angajări la CFR SA și CFR Călători. Ce posturi au fost scoase la concurs în ultima perioadă

În perioada următoare vor avea loc angajări la CFR SA și CFR Călători, fiind scoase la concurs mai multe posturi.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a publicat două anunțuri de angajare. Primul vizează ocuparea a două posturi de revizor tehnic vagoane I la SRTFC Iași, Revizia de Vagoane Suceava – Revizia și Pregătirea Tehnica a Trenurilor. Concursul va avea loc pe 3 august 2023. Detalii AICI.

Al doilea anunț are ca scop ocuparea unui post de mecanic de locomotivă – automotor debutant la SRTFC Bucureștim Depoul București Călători – Comanda personalului și îndrumare locomotive. Concursul va avea loc pe 31 iulie 2023. Detalii AICI.

Angajări la CFR SA. Zeci de posturi disponibile

Oferta de joburi este mult mai vasta și mai variată la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. SRCF Craiova a publicat un anunț pentru ocuparea unui post de lăcătuș mecanic la Districtul 14 EU Roșiori, a unui post de sudor la Districtul 14 EU Roșiori, a unui post de lăcătuș mecanic la Districtul 15 EU Caracal. Concursul va avea loc pe 8 august 2023. Detalii AICI.

Tot SRCF Craiova a mai publicat două anunțuri de angajare. Unul vizează ocuparea unui post de diriginte de șantier în domeniul drumuri, poduri, tunele, piste aviație, transport pe cablu și domeniul căi ferate, metrou, tramvai. Concursul va avea loc pe 1 august 2023. Detalii AICI.

Alt anunț se referă la un post de muncitor necalificat la Districtul 2 Ișalnița și două posturi de muncitor necalificat lucrări foarte grele în Districtul 9 Banu Mărăcine. Concursul va avea loc pe 31 iulie 2023. Detalii AICI.

SRCF Cluj a scos la concurs următoarele posturi: impiegat de mișcare D (1 post la h.m. Silindru, 1 post la h.m. Stana, 1 post la h.m. Iclod, 1 post la h.m. Vadu Crișului, 1 post la h.m. Șuncuiuș, 1 post la h.m. Valea Florilor, 1 post la h.m. Cojocna, 1 post la h.m. Jucu, 1 post la h.m. Măgheruș Șieu, 1 post la h.m. Reteag), acar (2 posturi Stația Poieni, 2 posturi la Stația Gâlgău, 2 posturi la h.m. Satulung pe Someș), inginer III (un post de Regulator circulație la Dej) și economist III (un post de Regulator circulație la Oradea). Concursul va avea loc pe 2 august 2023. Detalii AICI.

În fine, la SRCF Galați sunt vizate astfel: un post de tehnician IFTE 3 la Secția IFTE 1 Galați, un post de tehnician IFTE 3 la Secția IFTE 2 Buzău și un post de tehnician IFTE 3 la Secția IFTE 3 Adjud. Concursul va avea loc pe 27 iulie 2023. Detalii AICI.

Sursa: Angajări la CFR SA și CFR Călători. Ce posturi au fost scoase la concurs (clubferoviar.ro)