4,5 milioane lei pentru curăţenia în gările Regionalei Iaşi

Sucursala Regională de Căi Fera­te Iaşi vrea să achiziţioneze servicii de salubritate pentru o perioadă de 12 luni pentru mai multe spaţii pe care le administrează. SRCF pune la bătaie 4,49 de milioane de lei şi aşteaptă oferte la licitaţia lansată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice până pe 29 ianuarie 2019.

Printre altele, sunt vizate asigurarea activităţii de salubrizare în sălile de aşteptare, vestibule şi holurile de acces în staţie, în holurile caselor de bilete, peroane, spaţii dintre liniile căii ferate în grupa de călători, spaţii verzi din incinta staţiei, trotuare şi suprafeţe de acces din staţie spre oraş precum şi pe trotuarul din faţa clădirii staţiei, pasaje subterane, supraterane şi căi de acces la acestea, alte spaţii cu specific feroviar, pentru un număr de 79 locaţii – respectiv 40 de staţii şi locaţii cu nivel ridicat de trafic şi 39 de staţii cu trafic scăzut, unde salubrizarea va fi periodică şi pe bază de comandă.

De asemenea, în pachet vor fi incluse şi servicii de erbicidare, în special la peroanele acoperite cu pavele.

Lucrările sunt împărţite în cinci loturi, cel mai scump (1,3 milioane) fiind cel care include mai multe staţii din judeţele Iaşi, Neamţ, Suceava şi Botoşani.

Sursa: ziaruldeiasi.ro