REPLICA SINDICATELOR FEROVIARE FAȚĂ DE DERAPAJELE GRAVE ALE PRIMULUI MINISTRU

Aflăm cu surprindere și îngrijorare că prim-ministrul Florin Câțu a demarat în forță mult așteptata reformă de la calea ferată. Iar acest lucru, ce să vezi, se întâmplă la mai puțin de 24 de ore de la comunicatul de presă al sindicaliștilor ceferiști în care spuneam, cu subiect și predicat, care este cauza dezastrului de calea ferată.

„Gratuitățile” despre care vorbește prim-ministrul Câțu, într-o necunoștință de cauză care frizează ignoranța completă pe acest subiect, sunt parte a unei cutume existente de la apariția căii ferate în lumea civilizată, în Europa sau America de Nord, încă de la finele secolului XIX. 

În România, nici Ceaușescu nu a renunțat la „gratuitățile” despre care opinează aproape caragielesc domnul Florin Câțu, „asprul” finanțist liberal care își plătește biletul de avion ori de câte ori…nu circulă cu trenul.

Reformă să fie, domnule prim-ministru, dar să știm și noi…ce urmează!

Ați rezolvat cumva tema „pensiilor speciale” cu care ați defilat în campania electorală, temă cu care ați ajuns la putere, și acum ne-a venit rândul nouă, ceferiștilor???? Hmmmm….

PS: Distribuiți, oameni buni! Poate vede si dumnealui și ne va răspunde aici, că tare-i mai place să facă politică pe Facebook!

Sursa: https://m.facebook.com/fnfmcv