Reduceri pentru ceferiști la magazinul Rapid din Gara de Nord. Plus piesă a Carla’s Dreams

Ultimele zile au fost dedicate aniversării a 100 de ani ai Clubului Rapid. La magazinul Rapid din Gara de Nord, ceferiștii vor avea 20% reducere, iar pe YouTube a apărut piesa dedicată clubului feroviarilor de trupa Carla’s Dreams.

”Surpriză mare în lumea sportului și a showbiz-ului! Probabil cea mai celebră trupă din perimetrul muzicii autohtone, Carla’s Dreams, a lansat o piesă dedicată Rapidului. Intitulată <100 – O sută de ani”>, piesa vorbește în egală măsură despre sportivi și despre suporterii care le sunt mereu alături, despre <eroi> și despre <suflete ce se aprind>. <Avem 100 de ani de luptă. Niciodată un pas în spate! Pentru cei ce-au fost și cei ce vor veni, Rapidul a fost, Rapidul va fi>, sunt câteva dintre versurile trupei Carla’s Dreams. Deși sunt din Republica Moldova, muzicienii care alcătuiesc Carla’s Dreams se pare că au înțeles foarte repede că rapidiștii sunt <singuri împotriva tuturor> și formează cea mai unită grupare de suporteri din România. Felicitări Carla’s Dreams pentru piesă! Vă așteptăm în tribună!”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook al Clubului Rapid București.

Magazinul Rapid din Gara de Nord, redeschis după 30 de ani

Cu câteva zile înainte, joi mai exact, Clubul de fotbal FC Rapid a redeschis fan shop-ul său din Gara de Nord, după 30 de ani.

Inaugurarea a fost făcută în prezenţa unui grup de 10 ceferiști îmbrăcaţi în uniforme, iar panglica a fost tăiată de preşedintele clubului, Daniel Niculae. ”Este o zi istorică, pentru un club istoric. Ne întoarcem practic la rădăcinile noastre prin redeschiderea acestui magazin în Gara de Nord, un loc plin de istorie”, a declarat Niculae despre magazinul tradiţional al FC Rapid, care a comercializat produse cu însemnele clubului până la închiderea sa din 1993.

Prezent la inaugurare, căpitanul formaţiei giuleştene, Cristian Săpunaru, a menţionat că în copilărie a cumpărat diverse produse de la fostul magazin. ”Am prins fostul magazin din Gara de Nord, eram mic şi veneam cu prietenii şi mai cumpăram lucruri. Eu m-aş bucura să fie cât mai multe fan shop-uri în ţară pentru că Rapid merită. Este o emulaţie de nedescris în jurul Rapidului. La ora actuală, Rapid este cea mai în vogă echipă din România, fără să fiu arogant sau să jignesc pe cineva. Dar de când a revenit Rapid în prima ligă s-a schimbat campionatul şi fotbalul din România. Să dea Dumnezeu să se vândă la finalul sezonului şi tricoul de campion al Rapidului. Dar eu am spus că obiectivul nostru este unul din locurile 1-3”, a precizat Săpunaru, citat de Agerpres.

Ceferiștii vor avea reducere 20% la cumpărarea de produse

Magazinul din Gara de Nord este al doilea fan-shop al clubului Rapid după cel de la Stadionul Giuleşti. Reprezentanţii clubului au anunţat că angajaţii CFR din toată ţara vor avea 20% reducere la achiziţionarea de produse din noul magazin.

La inaugurare au participat, printre alţii, Virgil Drăghia, Adrian Iencsi, Ionuţ Voicu, Rică Răducanu, Lucian Goge, Bogdan Lobonţ, Ion Manu, Vasile Maftei, precum şi antrenorul Cristiano Bergodi.

Sursa: https://clubferoviar.ro/magazinul-rapid-din-gara-de-nord