DEȘTEPTAREA: Un client CFR a lăudat călătoria cu trenul de la Constanța la Brașov. “Au fost 4 ore extraordinare”

Sursa foto: Facebook/Vacanțe sub 500 de euro

Moment rar în istoria CFR. Un călător s-a declarat nu doar mulțumit de serviciile CFR, ci de-a dreptul impresionat. Omul a călătorit pe ruta Constanța- Brașov și a povestit experiența pe grupul Vacanțe sub 500 de euro, de pe Facebook:

“Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer conditionat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie.

M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului.

La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat.

Deci se poate si la noi, poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui.

Iar biletul dus-intors 143,00 lei.”

Sursa: https://www.europafm.ro